Presentatie onderzoeksrapport

      Geen reacties op Presentatie onderzoeksrapport

Ramon Noteboom, 3e jaars student aan de Hogeschool Zeeland, heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar het doorvaarbaar maken van de Keenesluis. Hij werd daarin begeleid door medewerkers van ingenieursbuerau Maters en de Koning uit Roosendaal.

Onlangs heeft Ramon zijn onderzoeksrapport gepresenteerd en aangeboden aan het bestuur van de Stichting Beleef de Keenesluis. Het rapport bevat tal van interessante en nuttige observaties, berekeningen en suggesties alsmede een aantal voorkeursvarianten.

20160722-presentatie-ramon-1

Namens het bestuur werd Ramon bedankt door voorzitter Ineke Peters, ondersteunt met een klein presentje. Ook Arjon Hitzerd van Maters en de Koning werd bedankt.

20160722-presentatie-ramon-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *